Депутати РПЛ зупинили контрабанду лісу у порту Рені!

20 листопада 2018, 18:37
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
84

Влада розказує, що ми не виживемо без кредитів МВФ. Виживемо, якщо припинимо контрабанду.


Показав на екрані у залі парламенту відео, відзняте нашими депутатами Андрієм Лозовим, Ігорем Мосійчуком, Дмитром Ліньком, Євгеном Дейдеєм в Одеській області, на якому чітко зафіксовано факти контрабанди лісу-кругляка під виглядом дров.

За рік з країни безперешкодно вивозять 3 мільйони тонн «дров», створюючи дефіцит сировини в Україні і забираючи робочі місця у наших людей. Влада все це покриває і отримує надприбутки. Саме Порошенко заветував наш закон, який, окрім криміналізації контрабанди, мав заборонити експорт дров. Загалом бюджет втрачає 5 мільярдів доларів на рік на контрабанді.

Я вимагаю від правоохоронців розслідувати схеми, викриті депутатами Радикальної партії, і посадити всіх, хто має відношення до цієї та сотень тисяч інших схем. Досить перетворювати Україну на сировинну колонію!

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: МВФ,контрабанда,РПЛ,Одеса,Радикальна партія,кредити,Олег Ляшко,Андрій Лозовий,Ігор Мосійчук,ліс,економіка України
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.