Не дозволю керівництву "Суспільного" знищити "Фольк-music"!

19 листопада 2018, 22:54
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
2
76

Сьогодні був останній випуск популярної серед наших мам, дідусів і бабусь програми “Фольк-music”, що виходила на Суспільному телебаченні 10 років.


Програму, яка збирала народні колективи з усіх куточків країни, хочуть перевести в інтернет. Та для її глядачів, немолодих людей, це рівноцінно закриттю.

Народний фольклор є невід’ємною складовою нашої культури. І закривати такі проекти – означає, не цінувати традиції, не поважати свої корені.

Я вимагаю від керівництва Суспільного телебачення прибрати свої руки від народної програми і не позбавляти пенсіонерів, молодь, людей мого віку можливості чути чудові українські пісні і бачити талановиті українські народні колективи.

Зауважу, що бюджет Суспільного телебачення на наступний рік – 2 мільярди гривень. В перерахунку на долари – це 70 мільйонів. Дайте будь-якому іншому комерційному каналу: «Україні», «1+1», «ICTV», «Інтеру», «NewsOne» 70 мільйонів доларів – вони зроблять найпотужніший канал у Європі. Попри те, що Суспільне телебачення отримує такі шалені гроші, його рейтинг нижче плінтуса. Бо, мабуть, щось не те показують і не розуміють, чого хочуть люди.

У народній творчості – душа нашого народу. Ми маємо її шанувати, зберігати та примножувати, в тому числі, на телебаченні!




Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: музика,культура,Ляшко,Радикальна партія,телебачення,традиції
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.