Влада краде роботу в українців. Я зміню це!

16 листопада 2018, 20:12
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
116
Влада краде роботу в українців. Я зміню це!

«Укргідроенерго» збирається придбати китайські турбіни замість харківських для третьої черги будівництва найбільшої в Європі ГАЕС – Дністерської.


Вже підписали меморандум на 500 млн дол. США ще й в присутності міністра економіки Степана Кубіва.

Кому така дурня в голову могла прийти?!? Залишити перлину української промисловості Харківський «Турбоатом» без такого замовлення і віддати 0,5% української економіки китайцям – економічний злочин проти України та українців! «Турбоатом» і так працює на третину! Замість того, щоб завантажити його замовленнями на повну на внутрішньому ринку і допомогти з експортом через створення експортно-кредитного агентства недолугі урядники знищують стратегічні підприємства української промисловості ще й мріють пустити їх під ніж через приватизацію. Я і моя команда не дамо їм цього зробити! Мій заступник Віктор Галасюк за моїм дорученням відвідав завод і запевнив у цьому багатотисячний колектив та керівництво «Турбоатому».

Одразу після президентських виборів я перегляну всі міжнародні угоди України. І поверну виробництва в країну. Я більше нікому не дозволю віддавати робочі місця і доходи українців за кордон. Також буде прийнятий закон «Купуй українське, плати українцям!»

Зароблятимуть українці, щоб не побиратися і не позичатися!


Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Китай,Радикальна партія,Турбоатом,Олег Ляшко,економіка,промисловість,приватизація
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.