Альтернатива дорогому газу існує!

16 листопада 2018, 19:13
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
460

Тисяча гривень за тисячу кубів газу – така собівартість палива, яке виробляє Теофіпольська енергетична компанія на Хмельниччині.


Біогаз отримують, в основному, із макухи технічних культур – по 60 тисяч кубів на день. Ним опалюють цілий район в області – школи, дитсадки, гуртожитки та навіть частково цукровий завод.
Всі, хто сидить на газовій трубі – мають мільярдні рахунки в офшорах і їх не цікавить альтернатива імпортному газу, бо тоді їм треба буде відмовитись від корупції. Вони закуповують імпортний газ, продають його українцям у 10 разів дорожче, а різницю кладуть собі в кишені. Я зміню цю політику! Ми знизимо податки, дамо дешеві кредити, подовжимо «зелений тариф» навічно, а не до 2030 року, щоб в Україні було, як в Китаї, 15 мільйонів таких станцій. Це дасть можливість повністю відмовитись від імпортного палива і спрямувати весь газ вітчизняного видобутку на потреби житлово-комунального господарства по справедливій ціні. Щоб люди не мерзли в холодних хатах, бо немає чим платити за тепло, або через те, що «Нафтгаз» не дає газу.
Ми припинимо знущання над людьми. А тим, хто грабує українців – руки повідбиваємо!


Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: газ,Радикальна партія,кредити,Хмельницька область,Україна,Олег Ляшко,політика,ЖКГ,альтернативне паливо,паливо
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.