У Павлограді досі не включили опалення!

29 жовтня 2018, 17:20
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
90

“Нафтогаз” викручує руки місцевій владі – змушує робити передоплату та розрахуватися за борги, левова частка яких утворена державою!

Мер і радий би заплатити, але де йому взяти 51 млн грн, коли бюджет розвитку міста на рік – 50 млн грн? Тому стоїть перед вибором – віддати гроші на медицину, і тоді місто замерзне. Чи віддати на комуналку, і тоді люди будуть помирати, бо немає за що купити таблетки і полікуватися.

А тим часом люди мерзнуть в холодній лікарні. Та й до тієї їхати 120 км – так Супрун розподілила госпітальні округи! Будівництво нового корпусу затягується – з 50 млн грн за 9 місяців освоїли лише 1 млн грн, очевидно, чиновники чекають на хабарі! Нестача медичних кадрів становить 35%. Чому? Бо зарплати мізерні, лікарі тікають за кордон.

Наведення порядку в медицині, звільнення Супрун з посади профільного міністра дасть можливість збільшити зарплати медикам втричі, знизити вартість медикаментів вдвічі і забезпечити всі медичні заклади країни найсучаснішим медичним обладнанням. Менше красти, менше брехати, більші зарплати давати людям – менші чиновникам, ось наша альтернатива!



Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: бюджет,Нафтогаз,МОЗ,Супрун,Радикальна партія,борги,Олег Ляшко,лікарня,Павлоград
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.