Через поради МВФ Україна - найбідніша країна Європи

12 жовтня 2018, 22:55
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
5
319

Почитайте новий звіт МВФ: Україна – найбідніша країна Європи!


 І за рівнем розвитку економіки і за рівнем заробітних плат поступились навіть Молдові. А в Світовому Банку зазначають, що з таким економічним ростом Україні знадобиться 100 років, щоб наздогнати Польщу. Це і є справжній результат економічної політики нинішньої влади на чолі з Президентом Порошенком та справжня оцінка усім порадам та умовам від того самого МВФ та інших іноземних кредиторів!

На відміну від Порошенка, я пропоную радикальний економічний прорив, щоб вирвати українців із лабетів бідності. Наш Антикризовий план розвитку економіки – https://www.slideshare.net/galasyuk/ss-74324750. – це реальне підвищення реальних доходів українців через залучення масштабних інвестицій та розвиток власної промисловості. Поради і вимоги з-за кордону, які роблять нас бідними і залежними, я рішуче відкину без жодних вагань, звідки б вони не йшли!

 

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: МВФ,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,заробітна плата
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.