Нам потрібна відповідальна влада, яка захищає людей!

11 жовтня 2018, 22:33
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
2
50

На черговій зустрічі в рамках “Діалогів Жана Моне” у Франції розказав про наші ініціативи щодо реформування українського парламенту з урахуванням сучасних викликів.

Звісно, ми маємо дослухатися до порад європейців, бо в Європі більше справедливості та порядку, ніж у нас. Але робити потрібно так, як краще українцям.

Ключове для відновлення в Україні порядку та припинення хаосу – це абсолютна зміна влади. Щоб влада була відповідальною, щоб сила була на боці закону, а не грошей і не хлопців в балаклавах, які безкарно віджимають бізнес і майно, потрібно:
1. Скоротити кількість народних депутатів з 450 до 250. І ніякої парламентської республіки – вся країна бачить, який бардак в тому парламентському болоті, ніхто на роботу не ходить, як їм країну можна довірити?
2. Відповідальність сконцентрували в руках однієї людини – Президента, а посаду прем’єра – скасувати, щоб не було перетягування канату.
3. Наділити парламент жорстокими контролюючими функціями.
4. Ухвалити закони про Тимчасові слідчі комісії та про імпічмент як інструменти контролю за виконавчою гілкою влади.
5. Запровадити чіткий механізм відкликання депутатів.
6. Скасувати депутатську недоторканність.
7. Дозволити обиратися до парламенту не більше двох разів.
8. Скоротити чисельність чиновників по всій країні, а зекономлені гроші спрямувати на розвиток економіки і підвищення зарплат українцям.
9. Обирати суддів не в кабінетах, як сьогодні, а на виборах.

Коли у владі хаос, коли всі один на одного кивають, коли ніхто ні за що не відповідає, коли ті, від кого залежить доля країни, не ходять на роботу, не виконують своїх обов’язків, отримуючи космічні зарплати, коли немає справедливості, коли той, хто платить податки бідніший за того, хто живе з тих податків – така країна ніколи не буде сильною.

Тільки жорстка дисципліна, відповідальність і порядок у владі допоможуть відновити країну, відродити економіку і повернути мир!

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: президент,РПЛ,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,вибори,економіка,депутати,Європа,Франція,прем'єр-міністр
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.