Будемо протистояти всім, хто хоче забрати ліс, землю, метал та роботу в українці

12 вересня 2018, 15:40
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
91

Досить догоджати всім на світі, поступаючись інтересами українців


Наша наполегливість у відстоюванні національних інтересів вже дає результати – змушує великі світові корпорації переносити виробництво в Україну замість того, щоб виснажувати її сировинно, як робилося до цього багато років. Досить догоджати всім на світі, поступаючись інтересами українців. Не дарма мої колеги Ігор Мосійчук, Дмитро Лінько, Андрій Лозовий блокували фури з кругляком, що мільйонами тонн незаконно вивозився з України, в тому числі, для таких компаній як IKEA. Ми вже добилися криміналізації контрабанди лісу, посилили відповідальність за незаконну його вирубку. І будемо й далі жорстко протистояти всім, хто хоче задарма забрати в нас ліс, землю, метал, забрати роботу в українців.

Якщо IKEA дійсно побудує в Україні заводи – то це дасть можливість створити десятки тисяч робочих місць для українців з європейськими зарплатами.

Якщо ж це лише торгівельне представництво і компанія й надалі використовуватиме нашу сировину, щоб потім втридорога продавати українцям меблі з неї – то це перемога контрабандистів на чолі з Петром Порошенком.

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: контрабанда,завод,Радикальна партія,IKEA,Україна,Олег Ляшко,ліс,Петро Порошенко,зарплати
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.