Крім миротворців, Волкер і Сурков обговорюватимуть одну важливу тему

25 серпня 2018, 14:44
Власник сторінки
0
340

Примітна ще одна деталь – у Мінську прийняли рішення про безстрокове перемир’я на Донбасі. І це теж елемент того, щоб тиснути на Україну з метою продовжити дію закону про особливий статус Донецької та Луганської областей. А також для того, щоб на зустрічі з Волкером лобіювати вигідну для Росії модальність місії ООН.

Заявами про зустріч Волкера та Суркова Росія демонструє начебто свою договороспроможність. Росія ніби є "готовою" до перемовин у цьому форматі. Насправді це ланка одного ланцюжка, аби примусити Україну продовжити дію закону про особливий статус Донбасу.

Росіяни готові зустрітися з американським представником Куртом Волкером, аби підкреслити, що саме Москва просуває мирні ініціативи, зокрема введення місії ООН. Лобіюється питання наступної зустрічі Трампа та Путіна. Ця хвиля нагнітається, щоб наші західні партнери почали на нас тиснути. В першу чергу, щодо продовження закону про особливий статус Донбасу, про що заявив , що спецпредставник Державного департаменту США з питань Україною Курт Волкер і помічник президента Росії Владислав Сурков проведуть нову зустріч в недалекому майбутньому. Як відомо, Волкер і Сурков зустрічалися чотири рази: 21 серпня 2017 року в Мінську, 7 жовтня і 13 листопада 2017 року – в Белграді, 26 січня 2018 року – в Дубаї.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.