Українські потяги, трамваї і комбайни – найкращі

14 серпня 2018, 18:01
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
113

Замовлення від «Укрзалізниці» на 54 вагони за 1,5 мільярди гривень для Крюківського вагонобудівного заводу – це чудова новина, бо це робота і зарплата для тисяч українців.


Але важливо, щоб ці вагони були з нашого металу, щоб замовлення отримали і наші українські металурги!

На жаль, це виключення, а не правило. Цього року Львівська мерія закупила 30 вживаних трамваїв з Німеччини замість того, щоб замовити нову продукцію нашого «Електрону». Київська мерія теж цинічно ігнорує нашого виробника і на 2 мільярди гривень купили польські трамваї. Наші фермери їздять на джондірах і білоруських тракторах замість сучасних херсонських комбайнів і харківських тракторів. Через таку дурну полвтику програє національна економіка і кожен українець!

Тому я добиваюся прийняття законопроекту «Купуй українське, плати українцям!», щоб на тендерах перемагали вітчизняні підприємства, які роблять сучасну якісну продукцію. Щоб Україною їздили вітчизняні трамваї, потяги і комбайни, трактори і сівалки.

Українцям – роботу і гідне життя в рідній країні!

 

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Укрзалізниця,тендер,вагон,Радикальна партія,Олег Ляшко,залізниця
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.