Судова «реформа» Порошенка - блеф!

30 липня 2018, 15:16
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
76

Вища рада правосуддя вимагає притягнути до відповідальності мого колегу Дмитра Лінька за втручання у діяльність судді Оболонського райсуду Києва Сергія Родіонова.


8 жовтня 2017 року цей суддя звільнив з-під варти банду особливо небезпечних автозлодіїв, які украли у громадян десятки автомобілів. Замість того, щоб посадити суддю за продажні рішення і автозлодіїв-рецидивістів – хочуть посадити Дмитра Лінька, який захищав потерпілих.

Мільйони українців страждають від порошенківського кривосуддя. Тому я і моя фракція не голосували за «судову реформу» Порошенка, чітко усвідомлюючи, що це блеф і великий обман суспільства. Справжня мета Порошенка – вручну керувати судами!

Коли українці оберуть мене Президентом, я проведу справжню судову реформу: звільню всіх суддів і прокурорів і дам українцям право обирати суддів на прямих виборах. Бо сьогодні їх призначають у президентській адміністрації, їй вони і служать, а не Закону і Справедливості.

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: судова реформа,Радикальна партія,Олег Ляшко,суддя,Петро Порошенко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.