Нікому не дам забути про постраждалих від потопу!

08 липня 2018, 17:44
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
86

Рівно за тиждень, як обіцяв, приїхав з командою, мером, начальниками МНС та поліції – прозвітувати і подивитись, як виконуються мої доручення.


Чернігівська команда Радикальної партії на чолі із Дмитром Блаушом допомогли людям розібрати і винести мокрі речі, просушити стіни, зайнялися відновленням комунікацій, ремонтом побутової техніки, заміною підлоги та іншими першочерговими роботами у будинках, зібрали гуманітарну допомогу.

Із міською владою ми домовились про компенсацію кожному у 5000 гривень. Цього мало, але ці гроші люди зможуть отримати вже найближчим часом, щоб купити найнеобхідніше. Взяв з мера обіцянку якомога скоріше взятися за чистку стоків, щоб ця трагедія не повторилась.

Від уряду я доб’юся повного відшкодування вартості майна постраждалих. Щойно буде експертиза збитків – будуть виділені кошти.

На жаль, керівник кооперативу, який дозволив перекрити трубу і спричинив цю трагедію, досі на волі. Хоча давно мав би сидіти у тюрмі та віддати все своє майно, щоб відшкодувати збитки людям. Зроблю усе, щоб так і було. Знайдемо – засунемо його самого у ту трубу!


Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: потоп,Радикальна партія,Олег Ляшко,Чернігів
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.