Досить клянчити і слухати продажних грантожерів!

22 травня 2018, 20:08
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
2
127

«Укрнеправда», як завжди, бреше, що «пов‘язана з Ляшком компанія отримає 600 мільйонів за пожежні автомобілі».

Мене із заводом «Пожмашина» у Ладані на рідній Чернігівщині пов‘язує одне – я роблю все, щоб мої земляки, українці мали роботу і гідну зарплату вдома, а не поневірялися на заробітках за кордоном. А рятувальники – сучасну надійну вітчизняну рятувальну техніку, яку завдяки моїй боротьбі за них вони отримують вперше за минулі 30 років.

Так само сміливо мене треба пов‘язати із запоріжською «Мотор Січчю», на придбання найкращих вертольотів якої я вибив у бюджеті-2018 400 мільонів гривень. І з металургійними заводами, які завдяки обмеженню нами вивозу з України металолому забезпечені сировиною. І з деревообробними підприємствами, які нарешті мають деревину після того, як моя команда добилася заборони експорту необроблениї деревини.

Єдина можливість зробити Україну сильною – це припинити клянчити і слухати поради продажних грантожерів,  а радикально відроджувати національну економіку. Купуй українське, плати українцям – найефективніші ліки від принизливого жебрацтва і залежності!

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: бюджет,Радикальна партія,Мотор-Сич,Олег Ляшко,Чернігівщина,«Українська правда»,брехня
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.