Повернемо корову в село!

10 травня 2018, 22:13
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
121

На сімейному фермерському господарстві у Мар’ївці в Запорізькій області працюють чудові душевні люди.

Проте через відсутність державної підтримки ця ферма, як і більшість по Україні, переживає не найкращі часи.

Колись тут було 2500 корів, сьогодні – 103, а завтра може не лишитися жодної. Раніше тут працювало 250 чоловік, а зараз 15. Як ці звільнені люди годують свої сім’ї і ставлять своїх дітей на ноги – всім байдуже. Всім, окрім мене! Я хочу, щоб тут працювали 200 людей і господарство розвивалося. Буде корова в селі – буде сильна Україна!

Бо корова – це робочі місця і заробіток українців. Ми добиваємося, як мінімум, 5000 грн дотації на одну корову, компенсації вартості кредитів на сільгосптехніку та розвиток ферм, заборони використання пальмової олії у молочній продукції.

Окрім того, ми виступаємо категорично проти продажу землі, бо це призведе до знищення тваринництва як класу. Транснаціональним корпораціям і латифундистам, які хочуть купити українську землю, потрібен швидкий заробіток. Його дають технічні культури – соя, рапс, соняшник. Посіяли, зібрали, вивезли за кордон і мільярди там залишили. А в селі не буде ні корів, ні свиней. Тому ми пропонуємо внести зміни до Конституції, щоб навічно закріпити землю за фермерами.

Не дамо зробити селян батраками на рідній землі!


Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: корова,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,селяни,Запорізька область
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.