Тримати під вартою за те, що є членами Радикальної партії...

05 травня 2018, 21:32
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
77

Два роки тому мера Мени від РПЛ Геннадія Примакова і депутата Менської міської ради Віталія Гайдукевича затримали за «хабар».

 Жодних доказів прокуратура тоді не надала, тому суд не підтримав тримання під вартою. Єдиним аргументом прокурорів на користь арешту було те, що Геннадій Примаков і Валерій Гайдукевич є членами нашої #залізна_команда.

Тодішній прокурор області Носенко, якому я дзвонив, теж не пояснив, чому репресують впливових представників місцевого самоврядування. Носенка по-тихому перевели після скандалу, але справа пішла далі. При тому, що жоден юрист не бачив підстав для продовження, адже факту отримання хабаря зафіксовано не було.

Сьогодні суддя Менського районного суду Слісар виніс вирок – 5 років позбавлення волі з конфіскацією майна і обмеження права займати керівні посади. Наша Чернігівська команда на чолі з Олег Авер’янов зараз працює над оскарженням незаконного вироку.

Очевидно, що народний депутат від БПП і латифундист Давиденко робить усе можливе, щоб не дати членам нашої команди захищати селян, яких він підло обкрадає. Переконаний, саме він заплатив за вирок.

Я особисто стежитиму за ходом апеляції і докладу усіх зусиль, щоб кожен, хто фальсифікував справу і платив за це – відповів по закону.

P.S. На відео моя розмова із прокурором Носенко 14 липня 2016 року.



Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: прокурор,Радикальна партія,Олег Ляшко,Чернігівщина,Чернігів
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.