Брехня Онищенка про мене - помста

20 квітня 2018, 19:53
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
464

Щодо брехливих заяв Онищенка про те, що він мені платив гроші від Порошенка.


Ось факти, які доводять, що це абсолютна брехня!

1. Я єдиний лідер фракції, який публічно з парламентської трибуни викривав корупцію Онищенка і його бізнес-зв‘язки з Президентом Порошенком.

2. Наша команда добилася звільнення з посади міністра екології Ігора Шевченка – помічника Онищенка. На цю посаду Шевченко був призначений за квотою фракції «Батьківщина».

3. У січні 2015 року я не дав Онищенку призначити свого юриста на посаду голови Держгеонадра, де вони хотіли дерибанити ліцензії на видобуток надр.

4. Наша фракція голосувала за зняття депутатської недоторканості з Онищенка і притягнення його до відповідальності.

5. Завдяки нашій боротьбі у парламенті були зламані багатомільярдні корупційні схеми Онищенка у газовому секторі.

Заяви Онищенка про те, що він давав мені гроші від Порошенка – це спроба помститися мені за те, що я поламав йому корупційні схеми, на яких він сидів багато років, і намагання дискредитувати мене напередодні президентських виборів, у яких я планую брати участь і обов‘язково переможу.

Підозрюю, що замовником цієї брехні Онищенка про мене є хтось із моїх політичних конкурентів. Очевидно, цілком випадково, що єдина, кого хвалить Онищенко у своїй фейковій книзі – це Юлія Тимошенко. Дякую Богу, що ці компліменти від мегазлодія і корупціонера Онищенка – не мені, бо це більш небезпечніше, ніж його вигадані звинувачення проти мене.

Вимагаю від ЗМІ припинити розповсюджувати цинічну брехню Онищенка про мене, інакше звернуся до суду. І потім не скаржіться на утиски свободи слова.

P.s. Ось один із моїх виступів про Онищенка після того, коли я начебто вже отримав від нього мільйони доларів за службу Порошенку.

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: корупція,Онищенко,Радикальна партія,Олег Ляшко,Юлія Тимошенко,Петро Порошенко,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.