Порошенко запізнився на 4 роки!

12 квітня 2018, 21:30
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
124

З 2014 року російський агресор вбиває українців, а Президент України лише зараз запропонував Верховній Раді припинити дію окремих положень договору про дружбу з Росією! В народі кажуть: пізно всрався!


Я з перших днів окупації Криму путінськими військами добивався розірвання цього договору, а також всіх військових, економічних, політичних угод з Росією. Наступного дня після проведення незаконного референдуму в Криму я зареєстрував постанову про розрив дипстосунків з Росією  Мої колеги Андрій Лозовий і Дмитро Лінько є авторами аналогічної постанови у парламенті нинішнього скликання. Проте через провальну політику влади, спрямовану на умиротворення агресора, на сьогодні розірвано лише 44 з 451 угоди між нашими країнами. Така позиція вищого керівництва держави – неповага до власного народу.

Ми завжди на крок позаду. Влада наважилася заявити про висилку російських дипломатів не тоді, коли за день у пеклі Іловайська та Дебальцевого гинули десятки наших найкращих синів і дочок. А тоді, коли це зробив весь світ у відповідь на хімічну атаку росіян у Солсбері.

Досить ховати голову в пісок і принижуватися. Договір про дружбу з Росією треба розривати не частково, а повністю. Немає дружби – немає угоди!

 

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Росія,Радикальна партія,Олег Ляшко,Андрій Лозовий,Путін,Крим,Петро Порошенко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.