Декларуйте свої доходи, панове "активісти"!

29 березня 2018, 20:22
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
143

Чому я і мої депутати не бояться показати громадянам свою декларацію, а так звані антикорупційні активісти бояться?

Чому іноземні посольства з піною у рота вимагають скасування декларування «антикорупціонерів»? Відповідь дуже проста: так звані антикорупційні активісти отримують за свою «боротьбу» шалені суми коштів із-за кордону. Чому українці не мають права знати, хто і звідки платить і замовляє «антикорупціонерам»?

Активісти – це ті хто за покликом серця і безкоштовно бореться за свою ідею. А якщо це роблять за гроші, та ще й іноземні – у всі часи таких називали найманцями, агентами впливу, лобістами, розвідниками, запроданцями – але не активістами!

А лицемірні заяви Порошенка і Тимошенко про скасування е-декларування для званих антикорупційних активістів пояснюються виключно їх прагненням сподобатися західним партнерам. Насправді ці одного олігархічного поля будяки як вогня бояться прозорості і чесності, бо все своє життя будують на брехні.

На відміну від сіамських близнюків Порошенко-Тимошенко я завжди кажу правду: наша фракція не голосуватиме за скасування е-декларування! Декларуйте свої доходи, панове «активісти», після чого українцям багато чого стане зрозумілим. Ми – за повну прозорість і підзвітність перед українцями.

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Радикальна партія,Олег Ляшко,Юлія Тимошенко,декларації,Петро Порошенко,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.