Запрошую до Києва Білла Клінтона і Джона Мейджора!

16 березня 2018, 14:36
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
98

Коли Путін напав на Україну, Британія відбулася традиційним занепокоєнням. І лише коли росіяни отруїли двох британців – нарешті до них дійшло, з ким вони мають справу.


Але вигнання дипломатів та висловлення «занепокоєння» Путіна не зупиняє. Російська зброя вбиває людей від Україні до Сирії, до Британії… А тим часом Саудівська Аравія стала черговою країною, яка заявила про виготовення ядерної зброї у відповідь на ядерну програму Ірану.

Ядерна зброя в Північній Кореї, Ірані, Саудівській Аравії – це наслідки провальної міжнародної політики сильних світу цього. Адже весь світ побачив, що гарантії, надані Україні країнами-підписантами Будапештського меморандуму в обмін на відмову від ядерної зброї, не виконуються тими, хто їх надав. Тому багато хто справедливо вважає, що ядерна зброя – єдиний запобіжник проти нападу. Хто завтра почне її виготовляти? Папуаси з Нової Гвинеї?

Тому щоб не провокувати країни запасатися ядерною зброєю підписанти Будапештського меморандуму повинні виконувати його!

Ми вимагаємо змінити формат переговорів по відновленню територіальної цілісності нашої держави – за один стіл повинні сісти американські, британські, китайські дипломати, лідери цих держав.

Ми запрошуємо до Києва тих, хто безпосередньо підписував Будапештський меморандум – колишній Президент США Білл Клінтон, Президент України Леонід Кучма та екс-прем’єр Британії Джон Мейджор. Нехай вони розкажуть, що мали на увазі, підписуючи цей документ. Треба бути повним ідіотом, щоб мати кейс із найвищими гарантіями безпеки і відмовлятися від них!

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: США,Кучма,Росія,Радикальна партія,Олег Ляшко,Путін,Володимир Путін,фракція РПЛ,Білл Клінтон,Надія Савченко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.