За диверсією проти України стоїть Президент Порошенко

07 березня 2018, 13:49
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
462

Я вимагаю скликати засідання РНБО з цього приводу і скасувати рішення про продаж 4G частот російським олігархам


США наступного тижня можуть оголосити про нові санкції проти Росіі, а українська влада сьогодні продала компаніям російських олігархів ліцензії на 4G-зв‘язок, поставивши під загрозу життя українських військових і національну безпеку держави.

Я особисто напередодні цього тендеру говорив із прем‘єром Гройсманом, секретарем РНБО Турчиновим, головою СБУ Грицаком, міністром внутрішніх справ Аваковим, генпрокурором Луценком. Абсолютно всі зі мною погодилися, що продаж росіянам частот несе загрози національній безпеці України. Усі вони обіцяли мені вжити заходів, щоб зупинити тендер, але у підсумку ніхто нічого не зробив. Знаєте чому? Тому що за цією диверсією проти України стоїть особисто Президент Порошенко! Він сам сьогодні був присутній на розпродажі 4G частот російським олігархам. Порошенко каже, що отримані кошти будуть інвестовані у розвиток телекомунікаційної мережі. Янукович теж брав у Путіна 3 мільярди доларів начебто для України, а поклав собі в кишеню через афери з облігаціями ОВДП.

Я вимагаю скликати засідання РНБО з цього приводу і скасувати рішення про продаж 4G частот російським олігархам. Я вимагаю від вищих представників нинішньої влади не боятися говорити Президенту Порошенку правду і служити Україні, а не своєю принизливою мовчанкою бути співучасниками злочинів проти українців. Досить торгувати стратегічними частотами, недоробленими Богданами і національними інтересами України!

 

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: СБУ,Турчинов,Порошенко,Радикальна партія,РНБО,Україна,Олег Ляшко,Гройсман,мобільний зв'язок,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.