НАБУ має залежати тільки від Конституції і закону

02 лютого 2018, 14:04
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
98

Я підтримую незалежність НАБУ від усіх, крім Конституції і закону. Тому ми наполягаємо на обранні незалежного від влади аудитора НАБУ, який би ретельно і дуже фахово перевірив їх роботу.


Влада пропонує, зокрема, колишнього американського прокурора Марту Борщ, а так звані антикорупціонери – американця Сторча. Обидва для нас не підходять! Сторч – діючий американський держслужбовець, а в Борщ – прямий конфлікт інтересів, за моїми даними у її фірми є контракт із Оніщенком, одним із фігурантів розслідування НАБУ. Крім того, обидва іноземця – це означає зовнішню керованість і впливи, висновок аудитора НАБУ напишуть в американському посольстві в Києві, хоч пані посол і запевняє, що не керує НАБУ. Свєжо придание, да верится с трудом!

Наша команда пропонує обрати аудитором НАБУ професора Володимира Василенка – відомий юрист-міжнародник, криміналіст, фахівець із бездоганною репутацією і послужним списком. А головне – патріот і українець! Я переконаний, що парламент зробить чудовий вибір, підтримавши пана Василенка.

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: США,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,фракція РПЛ,НАБУ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.