Якого птаха упустили, йолопи!

31 січня 2018, 21:55
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
437

Втеча агента російського ГРУ під журналістським прикриттям Гужви в Австрію – це дуже серйозний провал наших спецслужб.

Я знаю, що СБУ і військова розвідка отримали залізні докази, що Гужва здійснював збір таємної інформації в інтересах Росії і напряму зливав сепарам інформацію про пересування наших військових на Донбасі, в результаті чого були загиблі. Однак, незважаючи на ці докази, Гужву не заарештували, хоча я неодноразового про попереджав, і дали можливість утекти, а прокурори начебто забули звернутися до суду за продовженням йому міри запобіжного заходу.

Я упевнений, що втеча цінного ворожого агента, яким насправді був Гужва – це не непрофесійність, а зрада!! І стала можливою в результаті спецоперації, у якій була задіяна російська агентура в наших спецслужбах. Цей надзвичайний провал має бути ретельно розслідуваний. Гужву можна було обміняти на наших заручників в Росії, натомість зрадники дали можливість йому втекти.

Я вимагатиму закритої доповіді в парламенті керівників спецслужб і Генпрокуратури з цього ганебного провалу.

 

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Радикальна партія,Олег Ляшко,спецслужби,Ігор Гужва,Страна.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.