Зовнішня політика Президента Порошенка - провальна!

27 січня 2018, 13:25
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
235

Яскрава ілюстрація до заяви Президента Порошенка про “чудові відносини” з Трампом: у Давосі американський президент зустрівся з президентом Руанди, але через брак часу не зустрівся з Порошенком.


Як би Порошенко не намагався переконати українців у протилежному, але факти – річ уперта: зовнішньополітична політика нашого Президента провальна! Ніколи так не принижували нашу Україну, як при Порошенку. Тому що ніде в світі не поважають жебраків, слабаків і олігархів при владі. Тому після переговорів із президентом Казахстану Трамп провів спільний брифінг, а наш Президент після зустрічі з Трампом стояв за огорожею Білого дому, як сирота, знову обманюючи українців.

Щоб ніхто в світі більше не насмілився принижувати Україну і порівнювати з Руандою, треба бути сильними, у першу чергу економічно. Такою і буде моя президентська політика: сильна Україна, сильна економіка, сильна армія і дипломатія, відмова від зовнішніх запозичень, ставка на власний потенціал.

На відміну від Порошенка я вірю в Україну і українців! І ця віра дає мені велику силу і упевненість у обраному шляху!!

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: РПЛ,Дональд Трамп,Радикальна партія,Україна,політика,Петро Порошенко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.