Влада принижує Україну заради самозбереження

16 січня 2018, 12:52
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
111

Реальна боротьба з корупцією – це не контрольований зовні антикорупційний суд, а подолання бідності українців, безправ’я і несправедливості, тотальне переобрання всіх суддів і прокурорів.


Українці мають чітко усвідомлювати: вимога МВФ в обмін на черговий кредит, щоб суддів майбутнього антикорупційного суду обирали міжнародні донори – це зовнішнє управління і повна втрата суверенітету України. До цього створили повністю контрольовані зовні НАБУ і САП, які стали інструментами політичної боротьби.

Якщо продажна влада готова принижувати Україну заради власного самозбереження, то я їм не дозволю робити мою рідну країну сировинною колонією, щоб проти мене не вигадували продажні колишні прокурори і менти, які раптом стали ангелами у плоті. Не обманюйте себе: диктат із Вашингтону чи Брюселя нічим не кращий московського диктату!

Тому, щоб не побиратися і не танцювати ні під чию дудку, ми маємо бути сильними і самодостатніми, як Китай чи Турція. Ключ до нашого успіху – розвиток вітчизняної економіки.

А реальна боротьба з корупцією – це не контрольований зовні антикорупційний суд, а подолання бідності українців, безправ’я і несправедливості, тотальне переобрання всіх суддів і прокурорів. Усе інше – імітація і обман українців!

 

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.