Страшна "Різдвяна історія" від професійних українців

06 січня 2018, 15:16
Власник сторінки
Политический аналитик
5
757
Страшна  Різдвяна історія  від професійних українців

Поховальну процесію трагічно загиблої дворічної дитини "професійні українці" перетворили на політичну русофобську акцію.


31 грудня в родині новонаверненого українця із Запоріжжя (там таких тепер багато з лютого 2014-го) сталася страшна трагедія - загинула дворічна дитина  
Що робить нормальна людина? Ховає померлого, оплакує втрату.
Що робить професійний українець? Влаштовує з похорону політичну русофобську акцію: послідовно запрошує для поховальної процесії кількох священиків УПЦ МП, які відмовляються ховати дитину, хрещену в лоні УПЦ КП. Коли відмову медійно зафіксовано, обряд поховання проводить заздалегідь викликаний піп з УПЦ КП, котрий чекав своєї черги в ролі "рояля в кущах".
Після чого оперативно запускається "лялькова" акція проти "московських попів". А 18 тисяч псів Авакова, які з сьогоднішнього дня планують блокувати роботу храмів УПЦ МП по всій країні, - це, звісно, випадковість...
Навіть мені, греко-католику, гидко про це все читати.
Не забуваймо: для Христа немає ні елліна, ні римлянина, ні юдея, ні тим більше - українця, особливо професійного...
Христос ся рождає! Славімо Його!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: ксенофобия,УПЦ МП,УПЦ КП,Різдво
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.