Майбутнє - за електромобілями!

30 грудня 2017, 17:22
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
148

Президент нарешті підписав наш з Віктором Галасюком закон про звільнення електромобілей від сплати ПДВ і імпортного мита.

Це здешевить екологічні авто на 30%! Я горжусь, що саме наша команда привела в Україну електромобілі. Ріст продаж у 2017 році – 400%! Я сам хочу у 2018 році купити електромобіль. За ними майбутнє. І якби Порошенко не намагався зупинити прогрес, щоб пролобіювати свій “Богдан” – це не можливо!

Я хочу, щоб Україна змагалася не в кількості набраних кредитів чи в кілометрах відремонтованих доріг, а в безпілотних маршрутних автобусах, у запущених вітчизняних супутниках квантового зв’язку і нових технологіях лікування раку. Наша команда зробить все, щоб Україна була сучасною, модерновою, просунутою. І не раджу стояти на нашому шляху, це як намагатися зупинити поїзд на повітряній подушці.

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.