Наша мета - повернути українців додому

29 грудня 2017, 18:04
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
142

Президент Португалії на зустрічі з Президентом України похвалив наших заробітчан. Мовляв, працьовиті та розумні.


На місці Порошенка я б не радів з цього, а під землю від сорому провалився!
Я й без президента Португалії знаю, що українці – найкращі. Але саме через недолугу політику влади наші громадяни з вищою освітою їдуть за кордон виносити горщики та прислужувати багатим іноземцям. А що їм залишається, якщо на принизливій роботі в Італії чи Португалії вони можуть заробити більше, ніж на українських підприємствах, у школах та лікарнях? Проте ціна такої праці – зруйновані сім’ї, покинуті діти, які роками не бачать своїх батьків.

Твердо переконаний, завдання нашої держави – забезпечити своїх громадян роботою і високою зарплатою. Щоб вони не покидали свої сім’ї, а отримували високі і стабільні заробітки в Україні. Саме тому ми розробили і добилися ухвалення в першому читанні закону «Купуй українське , який спрямований на підтримку національного виробника, створення робочих місць. Наш Антикризовий план порятунку економіки дозволить вирвати Україну з рук бідності, перетворити її з бананової республіки на розвинену державу, яка експортує не сировину, а готову продукцію!

Політика Радикальної партії – повернути українців додому!

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Радикальна партія,Олег Ляшко,українці,Петро Порошенко,заробітчани,Португалія,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.