Рятувальникам Луганщини – сучасну техніку і житло!

22 грудня 2017, 17:24
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
56
Рятувальникам Луганщини – сучасну техніку і житло!

Пообіцяв одну спеціалізовану пожежну машину – привіз чотири. Щоб рятувальникам на моїй рідній Луганщині в чотири рази краще та безпечніше працювалося.


Ця техніка вже прибула до підрозділів ДСНС Білокуракинського, Біловодського, Новоайдарського та Новопсковського районів Луганської області. Доручив своєму помічнику, депутату від РПЛ Григорію Пригебі особисто проконтролювати розподіл та вручення автомобілів рятувальникам.

Керівник Луганського обласного ДСНС Ігор Савельєв неодноразово звертався особисто до мене з приводу будівництва житла для працівників ДСНС Луганщини. Адже з 160 працівників, що стоять у черзі на отримання квартири, 135 – мають статус переселенця. Вони не зрадили присязі, виїхали з окупованої території та героїчно виконують свої службові обов’язки. Тому мінімум 30% зі 100 мільйонів гривень, виділених на 2018 рік для будівництва житла працівникам ДСНС, мають бути направлені на Луганщину. Тим більше, що в Сєвєродонецьку вже виділено земельну ділянку під таке будівництво.

Цього року ми добилися зростання зарплат рятувальникам – спочатку до 5000 грн, потім до 7000 грн, а в новому році хочемо, щоб ці героїчні люди отримували мінімум 10000 грн! Зроблю все, щоб захистити тих, хто щодня ризикує життям заради нас!

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.