Чернігівцям – роботу і зарплату!

20 грудня 2017, 18:03
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
69
Чернігівцям – роботу і зарплату!

Провів робочу зустріч з головою Чернігівської обласної організації Радикальної партії Олегом Авер’яновим.


Головна тема – соціально-економічний розвиток мого рідного краю. Завдяки нам наступного року Чернігівщина отримає 120 млн гривень. Обговорили, які об’єкти інфраструктури найбільше потребують реконструкції.

Також обговорили стан пожежної авіації. Ми добилися замовлення для «Мотор Січ» на 400 млн гривень на виготовлення пожежних гелікоптерів. Також моя команда бореться за виділення коштів на житло для пожежників. Вибили 15 мільйонів на добудову гуртожитку на 48 квартир для Ніжинського авіаційного загону. Доручив тримати на контролі.

Пообіцяв розібратися з проблемою затягування видачі дозволу на видобуток газу для Гнідинського газопереробного заводу. Наша команда добилася зниження ренти на видобуток газу до 6%, щоб збільшити обсяг видобутку. Більше власного газу – нижчі тарифи.

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.