Ненавиджу владу за слабкість

17 грудня 2017, 21:47
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
171

Найбільше, за що я ненавиджу цю владу – за слабкість.


Політичний лузер, який втратив довіру людей у своїй країні, і не має навіть 1% підтримки українців – дозволяє собі по бєспрєдєлу проривати наш державний кордон, бити наших прикордонників і працівники Служби безпеки і т.д. А сьогодні перейшов межу здорового ґлузду, зробивши заручниками своїх кокаїнових істерик маленьких глядачів вистави “Їжачок-джаз”.

Чому наші у к р а ї н с ь к і діти мають страждати через цинічного уйоба без роду і племені, який зрікся своєї батьківщини і навіть боїться там з’явитись?

І не смійте це пояснювати якимись “провокаціями”. Під час виступу на так зване віче в центрі Києва Міхо заявив, що у Жовтневому палаці на вул. Інститутській буде облаштовано “координаційний штаб”. Це його заява напередодні штурму.

Ви можете уявити щось подібне в США, Ізраїлі, країнах ЄС, навіть у тій же Грузії?!..

І причина всьому цьому свавіллю – агонія від безкарності. А її породжує с л а б к і с т ь влади. Загрози для державності – очевидні.

Вимагаю негайної депортації усіх не громадян України, причетних до цього злочину. Усім громадянам України, які брали у цьому участь – арешт без права застави, об’єктивне слідство і справедлива сувора кара.

Коли я буду Президентом – такого огидного бардака в країні не буде. Я наведу порядок залізною рукою.

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.