Одеса звичайно мама, але зі Стерненком- перебір!

17 грудня 2017, 17:39
Власник сторінки
Писатель,политический эксперт
0
3439

І не просто перебір! Бо звинувачення у поширенні наркотиків – це тупий репутаційний удар від Мера, що є прямою відповіддю на випад Стерненка на приїзд відомого кримнашиста Кості Райкіна та перешкоду

Тільки но українська судова система почала набирати перші бали на тій же запобіжній мірі Саакашвілі, чи втрачати бали на знятті звинувачень з ректора –регіонала Мельника, як Одеса сформувала свій порядок денний. І тут корені значно глибші – суть не в Правому Секторі, і не в наркотиках, і навіть не в Кості Райкіну. Просто Одеса, як каже найодеськіший художник всіх часів і народів Олександр Ройтбурд, втрачає обличчя, тому й називає її Одєсочка. Бо прихід на мерську, підозрюю що й богомерзьку посаду Труханова перетворив життя міста в суцільний скандал. Забудовне бандугрупування почало нищити обличчя Одеси з такою люттю і ненавистю, що реальними захисниками міста і одеситів стають радикали. Тільки боротися з радикалами в публічній площині ні Труханов, ні його атлети, ні його забудовники не вміють, тому вдаються до послуг знайомої ментогебні, адже інших «політтехнологів» вони не мають. І все це судилище пов’язане ні з чим іншим як зі знаменитими воротами з Літнього театру, тобто протестних акцій на захист Міського саду. В тих акціях протесту постраждав тоді навіть сам начальник поліції міста пан Головін. Але суть в тому, що поліція в Одесі не вміє мститися в радянському стилі – ну там патрончиків насипати в портфель, кілька чеків наркоти запхати в кишеню, але радянсько-регіонівські менторецедивісти можуть будь-що, не кажучи вже про суддів, котрі сприймуть за чисту монету будь-яке звинувачення. Тож запобіжна міра Стерненку – це чіткий маркер того, що одеське містечкове «рішалово» в дупі мало європейські устремління України, і воно продовжує клепати бабло в стилі «донєцк руліт!». Чого тільки варта постійна прокачка інфи про те, що у Труханова на Банковій якась непоборна «криша».

Просто Одеса провисла в безчассі – московські попи з трухановими пробують її призомбувати, але влада не може терпіти у себе на південному фланзі мафіозне регоінальне утворення.
В цій боротьбі містян місцевим осередкам парламентських парті не потрібно дистанціюватися – самоврядна Одеса не стала окремим суб’єктом в області. Тому що Труханов зі своїми забудовниками дограється до нового витка сепаратизму. Адже на манєжє – одні і тє жє! Принаймні, московські попи і непокарані сепаратисти- русвєсністи потирають руки, коли будівельна мафія почала газзават із патріотами Одеси.

Просто одіозність Труханова, плюс одіозність Аднана , плюс старі кадрові закладки біженця Маркова – все продовжує отруювати життя одеситів. Місто, котре набрало свого часу особливої економічної динаміки все далі скочується в провінціалізм і убогість, через провінціалізм та убогість свого мера.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.