Боріться за своїх дітей, а не за придурків!

06 грудня 2017, 17:50
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
123

Українці!


Що нам сьогодні потрібно: кремлівський реванш, розбрат і війна чи єдність, економічне зростання і робочі місця з гідними зарплатами? Хаос чи мир і стабільність в Україні?

Мета будь-якої боротьби має бути одна – сильна, достойна, багата Україна! Натомість фінансований бандою Януковича біглий грузинський авантюрист і його посіпаки-кремлівська агентура в Україні, а також недолуга влада боряться між собою не за ваші робочі місця – вони борються за себе! Ціна цієї боротьби – злиденне майбутнє українців і розколота Україна.

Замість того, щоб розглядати бюджет, приймати закони на підтримку національного виробника, боротися за добробут українців – вся країна обговорює походеньки грузинського зайди, який, як психічно хворий, плигає по дахах і за гроші банди Януковича намагається організувати в Києві контрреволюцію.

Коли проти мене сфальсифікували справу, я не стрибав по дахах, а йшов до слідчих, до суду і доводив свою невинуватість! Те саме має робити і Саакашвілі: іди і борись, як чоловік, чесно, а не проривай кордон, не топчись по нашій Конституції, не принижуй нашу державу перед усім світом і не ховайся від відповідальності за спинами мітингувальників, як Ленін із Зінов’євим у шалаші!

Жоден інвестор до нас не прийде, коли бачить в Україні хаос і беззаконня. Це синоніми бідності і жебрацтва українців!

Звертаюся до всіх тверезо мислячих українців: боріться за своїх дітей, а не за придурків, які у змові з Кремлем знищують Україну!

 

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,Міхеїл Саакашвілі,Конституція
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.