Луганщині – дороги, луганчанам – роботу і зарплату!

05 грудня 2017, 19:22
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
103
Луганщині – дороги, луганчанам – роботу і зарплату!

За участі партійців з Луганщини провів телефонну розмову з прем’єром Володимиром Гройсманом щодо найбільш болючих проблем для жителів регіону.


Одне з надважливих питань, щодо якого досягнуто домовленість – ремонт автодороги Харків-Куп’янськ-Сватово. Прем’єр пообіцяв виділити необхідні 400 мільйонів гривень на проведення робіт. Сам їхав в рідну Лизівку кілька місяців тому і не з чуток знаю – від дороги там один напрямок.

Також обговорили питання протидії рейдерському захопленню сєвєродонецького Льодового палацу спорту, який намагається віджати у громади комерційний банк. Після того, як буде відбито рейдерську атаку, разом з громадою міста будемо відновлювати в Палаці лід, щоб у прифронтовому місті діти та молодь могли займатися спортом. До речі, в Сєвєродонецьку всі спортивні секції для дітей є безкоштовними, про це особисто дбає депутат від Радикальної партії та заступник міського голови Олексій Ярош.

Окрім того, просив прем’єра посприяти негайному перерахуванню коштів субсидій комунальному підприємству «Сєвєродонецьктеплокомуненерго», щоб воно могло вчасно виплачувати зарплати людям та розраховуватися за поставлений газ.

І нарешті, радий повідомити своїм рідним землякам, рятувальникам з Білокуракінського району, яким я під час останнього візиту пообіцяв оновлення техніки – нова пожежна машина в них буде вже до кінця року! А наступного року завдяки зусиллям РПЛ мінімальна зарплата рятувальників зросте до 8 тисяч гривень і вперше за 9 років буде виділено 100 мільйонів грн на придбання житла для працівників ДСНС. Вони на це заслужили!

Зроблю все, що від мене залежить, щоб моя рідна Луганщина процвітала!

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Луганщина,РПЛ,Радикальна партія,Володимир Гройсман,Олег Ляшко,прем'єр-міністр,Сватово
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.