Слава селянській праці!

17 листопада 2017, 20:42
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
73

У неділю вся прогресивна частина українського суспільства відзначатиме День працівників сільського господарства.

Всі, кому не байдуже майбутнє України, повинні розуміти, що без села не буде України.

У селі живе 12 мільйонів наших громадян і саме село може стати локомотивом розвитку нашої економіки. Це станеться тоді, коли ми торгуватимемо не сировиною, не зерном, а продукцією. Коли в селі будуть створюватися робочі місця, агропереробка, відновлено тваринництво, соціальна сфера.

Користуючись нагодою, хочу подякувати людям праці, механізаторам, дояркам, трактористам, ветеранам праці. Усім, хто працює на селі, завдяки кому Україна живе. Ви всі заслуговуєте на гідні зарплати і пенсії. Ви заслужили право бути господарями на власній землі, жити заможно та щасливо.

Наша команда запропонувала зміни до Конституції, якими пропонуємо навічно закріпити землю за селянами. Добиваємося підтримки малого фермерства, вибиваємо державні дотації на тваринництво, змушуємо владу знизити ціни на газ та підвищити закупівельну ціну на молоко. Зробимо все, щоб робота селян гідно оцінювалася державою!

 

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Земля,село,Ляшко,Радикальна партія,Україна,сільське господарство,фермери
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.