Садок добудуємо - візьмемося за хоспіс!

27 жовтня 2017, 18:50
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
3
159

Приїхав в село Нова Басань на моїй рідній Чернігівщині, щоб перевірити, як триває ремонт нового приміщення дитсадка «Зернятко».


Цього року ми вибили 1,5 млн гривень з держбюджету на цей дошкільний заклад, бо діти повинні навчатися у комфорті та теплі. Щоб цей садочок був найкращим не лише в районі, а й області, запропонував повісити на вході табличку: «Тут був Ляшко».

Тепер головне, щоб були діти, яких сюди будуть водити. Для цього потрібно, щоб в селі була робота, соціальна інфраструктура, щоб молодь не виїжджала з сіл, а народжувала тут.

Закінчимо з дитсадком – візьмемося за лікарню та хоспіс – притулок для людей похилого віку. Щоб одинокі пенсіонери не сиділи, як вовки, в своїй хаті, де нема кому склянку води подати. А отримували гідний догляд, на який вони заслужили. Бо що ж ми за діти, якщо не піклуємося про батьків?

Де на все взяти гроші? Ми пропонуємо всі податки, які платять у населеному пункті, залишати на потреби району – освітлення, дороги, благоустрій. А фінансування шкіл, лікарень, закладів профтехосвіти – це вже завдання держави.


Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.