Маріуполь у моєму серці

24 жовтня 2017, 22:56
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
90
Маріуполь у моєму серці

Під час чергової важливої зустрічі з мером міста Маріуполя Вадимом Бойченком обговорили, що треба зробити для того, щоб маріупольці жили до 100 років.


Це залежить і від екології в місті, і від соціально-економічної політики держави. Робимо все, щоб маріупольці жили в чистому, комфортному місті, мали гідну зарплату та пенсію, пересувалися на сучасному транспорті якісними дорогами.

Спільними зусиллями нам вже вдалося зробити чимало. Зокрема:

1. У листопаді буде запущено новий комфортний потяг з Києва до Маріуполя. Із задоволенням особисто проїдусь новим поїздом.

2. За нашим зверненням уряд ближчим часом має затвердити масштабний проект реконструкції залізничного переїзду Комиш-Зоря-Волноваха. Це дозволить більше вивозити металургійної продукції, а значить в українських металургів буде більше роботи і зарплати.

3. “Укрзалізниця” підвищує на 15% тарифи на вантажні перевезення, мотивуючи це необхідністю оновлення рухомого складу. Ми наполягаємо на тому, щоб нові вагони виготовлялися з українського, а не імпортного металу. За бюджетні гроші треба купувати українське і платити українцям!

4. У грудні відкриємо новий дитсадок в мікрорайоні Волонтерівка, на який місцеві жителі чекали понад 20 років.

5. Наступного року закінчимо реконструкцію міського будинку культури, технічного ліцею, а також візьмемся за ремонт низки нових соціальних закладів Маріуполя.

6. У першому кварталі наступного року буде запущено нову чергу житла для переселенців. У кількох об’єктах вже вирує життя. Вдячні новосели кличуть нас з мером в гості на котлети.

7. Пробиваємо фінансування на 27 мільйонів євро інвестиційного проекту із забезпечення маріупольців чистою водою. Здоров’я українців – передусім!

8. Завдяки ухваленій нами пенсійній реформі понад 200 тисяч маріупольців у жовтні отримали суттєве збільшення своїх пенсій – від кількох сотень до кількох тисяч гривень.

Радий, що наша спільна з мером Бойченком робота на благо цього чудового міста вже дала результат. Зупинятися не збираємося. Маріуполь у моєму великому серці! Там місця вистачить усім хорошим людям!

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної парті

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Радикальна партія,Олег Ляшко,Маріуполь,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.