Стратегічна помилка ПАРЄ

12 жовтня 2017, 19:06
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
194

Політичні атаки на Україну стали можливі лише через крайню слабкість зовнішньої політики нинішньої влади


Підтримка в щойно проголосованій резолюції ПАРЄ нахабних і абсолютно необґрунтованих зазіхань угорців та румун до нового українського закону про освіту в частині мови навчального процесу стало черговим проявом поступової політичної деградації Ради Європи. Ця поважна організація дедалі більше відходить від базових цінностей і принципів та занурюється в інтриги цинічних політиканів і цілих держав.

Усі претензії і звинувачення Украіни у мовній резолюції побудовані на маніпуляціях, неправді і навіть відвертій брехні. Нічого спільного з правовим аналізом і верховенством права вона не має.

Як я вже зазначав, наші недруги як ті шакали, що накинулися на пораненого лева, щоб вкусити його зранене тіло. Вони роблять стратегічну помилку, бо ми відновимо сили і пам’ятатимемо, хто намагався скористатися нашою тимчасовою слабкістю і досягти своіх переваг.

Водночас, слід розуміти, що такі політичні атаки на Україну стали можливі лише через крайню слабкість зовнішньої політики нинішньої влади. Президент Порошенко з його позицією «кота Леопольда» та готовністю до принципових поступок на міжнародній арені не може не провокувати «хижаків» на спроби нав’язати Україні власні інтереси.

Сильна політика захисту національних інтересів України у світі вимагає сильного президента. На відміну від Порошенка ми до цього готові!

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.