Не дозволю Фірташу і Льовочкіну грабувати країну

03 жовтня 2017, 18:02
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
123

Прочитай і перекажи усім іншим.


Сайт фейкових новин “Срана.уа”, який належить гауляйтеру Януковича Льовочкіну, видав “сенсацію”, що я сьогодні таємно зустрічався з Президентом Порошенком і домовився про голосування нашої фракції за “судову реформу”.

Льовочкін бреше! Правда інша!

1. Я сам сьогодні повідомив журналістів про свою зустріч із Порошенком.

2. Наша фракція не голосувала за “судову реформу”, тому що суттєво посилені повноваження прокурорів, а ми проти.

3. Я обговорював з Президентом законопроект про реінтеграцію Донбасу.

Не читайте фейкові новини “Срана” і не дивіться брехливий Інтер! Ці ресурси дезінформації належать і контролюються Фірташем, Льовочкіним і Бойком. Наша команда хоче забрати у цієї корупційної трійці і повернути в державне управління газорозподільчі мережі, які є джерелом корупційного збагачення Фірташа, Льовочкіна і Бойка. Саме з цієї причини всі належні цим злодіям і корупціонерам фейкові змі щодня брешуть про мене. Водначас Льовочкін пропонує домовитися, що він припинить про мене брехати, якщо ми дозволимо їм і далі грабувати українців. Ні, угоди не буде! Ми зробимо все, щоб корупціонери Фірташ, Льовочкін і Бойко припинили збагачуватися на державній власності і грабувати українців.


 


Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.