Ляшко у небі - країна в безпеці!

28 вересня 2017, 19:49
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
5
174

На “Мотор Січі” пообіцяли назвати гвинтокрил на мою честь за те, що відстоюю інтереси промисловців.


Мені приємно, але я і без того завжди стояв і стою на захисті тих, хто піднімає на крилах нашу економіку. Днями мав розмову з прем’єр-міністром Володимиром Гройсманом і він дав гарантії, що у держбюджеті наступного року 400 млн грн буде спрямовано на держзамовлення “Мотор Січі” – на виготовлення вертольотів для пожежників. Звичайно, хотілося б не 400 мільйонів, а 4 мільярди, але і це супер. Це перше держзамовлення для «Мотор Січі» за 26 років Незалежності.

Переконаний, держава повинна давати роботу українцям, а не іноземцям. А коли техніку купують закордоном, у наших людей забирають робочі місця і зарплати

«Мотор Січ» – це одне з провідних підприємств у світі з випуску авіаційних двигунів для літаків та вертольотів. Воно є прикладом, як залучати інвестиції, забезпечувати соціальні гарантії робітникам, модернізувати потужності підприємства, а не доводити до банкрутства та різати на метал. Так тримати!

 


Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.