Наші вимоги до пенсійної реформи

19 вересня 2017, 19:50
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
108

1.Підвищити мінімальну зарплату з 3200 не до 3700, а до 5000 грн, що дасть додаткові надходження до Пенсійного фонду. Без підвищення зарплат неможливо підвищити пенсії.


2. Підвищити прожитковий мінімум для непрацездатних осіб не з 1 грудня, а з 1 жовтня, і не на 5%, а на 15%, з 1312 до 1500 грн. І підняти до цього рівня пенсії для півмільйона пенсіонерів, які не мають трудового стажу та отримують 949 грн на місяць.

3.Включити освітній стаж у трудовий, як було раніше.

4.Прибрати соціальну несправедливість у нарахуванні пенсій для 100 тисяч жінок, які вийшли на пенсію достроково, та здійснювати їм виплати у повному обсязі.

5. Скасувати 15% податок на пенсії для працюючих пенсіонерів.

6. Надати соціальну допомогу на рівні не нижче прожиткового мінімуму для 100 тисяч українців, які не мають необхідного для отримання пенсії страхового стажу.

7. Не підвищувати пенсійний вік.

8. Перерахувати пенсії для пенсіонерів з великим трудовим стажем і прибрати зрівнялівку в пенсійному забезпеченні: більший стаж – більша пенсія!

За умови виконання цих вимог 9 мільйонів українців матимуть суттєве підвищення пенсій – на кілька сотень чи навіть тисяч гривень, як, приміром, шахтарі та ті, хто працює у важких і шкідливих для здоров’я умовах.
Ми донесли ці вимоги сьогодні на 4-годинній зустрічі міністру Андрію Реві. Сподіваюся, він нас почув.

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Радикальна партія,Олег Ляшко,пенсії,пенсійна реформа
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.