В сім'ї не без урода

31 серпня 2017, 16:46
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
2
100

Всіх депутатів від Радикальної партії, яких по Україні більше двох тисяч, я неодноразово публічно попереджав, щоб не брали хабарі і служили людям, а не власній кишені.


Більшість наших депутатів – чесні і відповідальні люди. Але у великій сім’ї, як відомо, не без урода. Ті уроди, які мене не почули чи не зрозуміли – хай відповідають! Тому затримання правоохоронцями хабарників я вітаю, мені буде менше роботи по партійних чистках.

Водночас я дуже сподіваюся, що ці синхронні затримання по Україні депутатів від РПЛ, про які бравурно строчить ГПУ, не є організованою владою кампанією по дискредитації нашої опозиційної партії. Бо найбільших хабарників і корупціонерів у владі Луценко не бачить і не ловить. Тому з нетерпінням чекатиму вироків судів, бо в нас ГПУ часто гучно рапортує про затримання, а потім тихо відпускає.

У зв’язку з останніми затриманнями депутатів від РПЛ я оголошую масштабні партійні чистки, щоб очистити нашу партію від перевертнів і пристосуванців. Прошу всіх українців повідомляти мені особисто про відомі вам факти зловживань або негідної поведінки депутатів від Радикальної партії. Звертаюся також до всіх членів нашої партії повідомляти про порушення наших партійців – від рядових до керівників парторганізацій. Всі ваші повідомлення будуть ретельно перевірені, у випадку підтвердження я сам звернуся до правоохоронців притягнути перевертнів до відповідальності.

Зобов’язую керівників обласних, міських і районних організацій РПЛ надзвичайно уважно реагувати на кожне повідомлення про зловживання члена партії, негайно розбирати факти на партбюро і виключати негідників із нашої партії, якщо інформація підтверджується. Не зважайте на колишні заслуги, якщо скурвився – гнати в шию! Партія сильна лише тоді, коли здатна до самоочищення!

Також я знову наполягаю на нагальній необхідності прийняття вцілому мого закону про імперативний мандат для місцевих депутатів, бо дехто з них, що хоче, те й робить, а забрати мандат у нього не можна. Ліберасти, які більше року блокують у парламенті прийняття цього важливого для наведення дисципліни закону, кричать, що я хочу відновити рабство – а хабарі брати і зловживати це краще?! Так, я хочу, щоб усі депутати від Радикальної партії були рабами Закону, відповідальними перед партією і людьми!

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.