Ми знаємо, як подолати бідність

30 серпня 2017, 13:58
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
3
117

Мільйони розумних, освічених, талановитих, добрих та щедрих українців несправедливо поставлені за межу бідності.


Дослідження Інституту демографії та соцдосліджень НАНУ показало, що 58% українців мають доходи менше фактичного прожиткового мінімуму. Ця масова бідність – не вина людей. Це результат бездарної, недолугої, провальної політики Президента та нинішньої влади!

Виправити ситуацію цілком реально. Але для цього потрібно діяти! Саме тому я і моя команда виборювали підвищення мінімальної зарплати з 1600 до 3200 гривень, коли у це майже ніхто не вірив! Саме тому ми сьогодні боремося за «мінімалку» у 5000 грн  та пропонуємо Антикризовий план розвитку економіки  і радикальний Промисловий пакет реформ. Залучити інвестиції, захистити промисловість та створити нові виробництва і робочі місця! Щоб всі українці мали роботу і можливість заробити гроші, на які можна жити, а не виживати.

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: робота,Радикальна партія,зарплата,Олег Ляшко,економіка,бідність,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.