Влада покриває Льовочкіна?

22 серпня 2017, 02:39
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
66

Це надзвичайна несправедливість, коли Сергій Льовочкін – один із фундаторів кривавого режиму Януковича – не лише прикривається депутатською недоторканістю, а й продовжує грабувати українців.

Фірташ, Льовочкін, Бойко і далі безплатно експлуатують державні газорозподільчі мережі, а оплачують розкішне життя цієї банди українці з власних кишень. Влада свідомо ігнорує наші вимоги про повернення в управління державних мереж!

НАБУ за заявою Ігоря Мосійчука теж вже начебто розслідує корупцію Льовочкіна. Щоправда, самого Льовочкіна ще навіть на допит не викликали. Чи не тому, що Інтер, співвласником якого є Льовочкін, регулярно позитивно показує голову НАБУ Ситника?!

Факти, викладені в заяві Іллі Киви, дуже серйозні. І ігнорувати їх – це означає, що влада є співучасником Льовочкіна у пограбунку українців!

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.