Чим Саакашвілі кращий за сепарів?

22 серпня 2017, 02:34
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
101

Тільки вороги України або лохи можуть повестися на істеричні заклики Саакашвілі допомогти йому прорвати український кордон.


Посягання на непорушність кордону України – це невизнання нашої Державності і суверенітету, це приниження українців! Так само сепари на Донбасі у 2014-му допомагали російським окупантам проривати кордон України на Донеччині і Луганщині.

Саакашвілі незадоволений рішенням свого корєша Порошенка забрати в нього паспорт, який він незаконно отримав?! Наймай найкращих адвокатів і йди судись! Але кордони моєї країни – священні, недоторкані і на замку! Тому звертаюся до наших героїчних прикордонників без жодного вагання стріляти на ураження проти кожного, хто прориває кордон!! Той, хто посягає на непорушність наших кордонів – це ворог України!!

Саакашвілі зневажає українську Державність, Незалежність і Суверенітет! Чому він не прориває грузинський кордон?! Бо поважає свою рідну Грузію, хоч і боїться. А Україна для нього чужа, тому він її так легковажно принижує. Я нікому не дозволю принижувати мою рідну країну! Ні Президенту Порошенку, ні його другу Саакашвілі, ні будь кому іншому!!

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.