Тимошенко підігрує Кремлю у прагненні дискредитувати Україну

15 серпня 2017, 12:32
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
156

У прагненні дорватися до влади за будь-яку ціну московська зозуля разом із своїм партнером Льовочкіним продовжує брати участь у найцинічніших провокаціях Кремля проти України.


У жодної адекватної людини в Україні немає найменшого сумніву, що саме російські спецслужби запустили в американській пресі брехню про постачання Україною двигунів до північнокорейських ракет, щоб зірвати рішення США про надання Україні оборонної зброї. В інтерв’ю російським змі Юлія Тимошенко замість того, щоб рішуче спростувати цю кремлівську брехню, фактично її підтверджує, дискредитуючи Україну перед нашими союзниками і міжнародними партнерами.

У прагненні дорватися до влади за будь-яку ціну московська зозуля разом із своїм партнером Льовочкіним продовжує брати участь у найцинічніших провокаціях Кремля проти України. Згадайте, як Тимошенко закликала не захищати Крим, щоб не провокувати Путіна. І як у 2008-му прем’єр-міністр України Тимошенко відмовилася засудити російську агресію проти Грузії.

 

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: США,Радикальна партія,Олег Ляшко,Юлія Тимошенко,Путін,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.