Порошенко копіює Януковича

31 липня 2017, 18:32
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
157

Президент Порошенко підписав закон «Про Конституційний суд України», який дозволяє йому призначити трьох своїх суддів і отримати повністю ручний КС.


Також цим законом було змінено процедуру обрання Уповноваженого з прав людини. Тепер, замість таємного голосування бюлетенями, омбудсмана обиратимуть у залі кнопкодави. Таким «наперсточним» способом Порошенко зробив з омбудсмана фактичного заручника парламентських договорняків.

Неконституційний вплив Президента на КС, омбудсмана, використання Генпрокуратури, силових структур і спецслужб як знаряддя політичної розправи і переслідувань опонентів, тиск на ЗМІ – це копіювання Порошенком стилю правління Януковича. Порошенко будує диктатуру, сподіваючись обратися на другий термін. Протидія цим антиукраїнським планам – наша стійкість, віра і об’єднання!

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Янукович,Радикальна партія,Олег Ляшко,Петро Порошенко,Конституційний суд,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.