Не ведіться на фальшивки!

29 липня 2017, 15:38
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
100

Перед парламентськими виборами 2014 року фальшивку про “мій” австрійський паспорт тиражували “Плюси” Бєні Коломойського після того, як я відмовився взяти у список Радикальної партії його людей.


Тепер один персонаж із віртуальної партії убивці грузин Саакашвілі поширює цю ж вигадку, пропонуючи позбавити мене українського громадянства. Майже 3 тисячі осіб бездумно, як барани, репостять і коментують цей фейк. Хоча я особисто не вірю, що у фб стільки непритомних ідіотів; це можуть бути і боти, у Саакашвілі їх ціла свиноферма!

Ось лист посольства Австрії в Україні, підписаний Надзвичайним і Повноважним Послом паном Вольфом Дітріхом Гаймом, який спростовує брехню про наявність у мене австрійського паспорта. "Найчеснішим" журналістам "Плюсів" так і не вистачило честі і мужності спростувати свою брехню про мене.

20476347_1385890141479579_278565038584581193_n

Цікаво, скільки з тих, хто репостив фейк шнайдерів-швондерів, репостить моє важливе повідомлення?!

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: 1+1,Радикальна партія,Олег Ляшко,Міхеїл Саакашвілі,Ігор Коломойський,фейк,громадянство,Австрія
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.