Справа Розенблата. Перемога НАБУ і піар Луценка на пустому місці

08 липня 2017, 20:29
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
172

Розслідування злочинної діяльності депутата від БПП Борислава Розенблата – результат кропіткої і дуже якісної роботи Національного антикорупційного бюро.


Нового для країни органу, який був створений парламентом. Протягом 10 місяців детективи збирали докази і представили їх суспільству.

За моєю інформацією, Генеральному прокурору Юрію Луценку навіть не доповідали. Бо боялись витоку інформації. Бо Розенблат, як відомо, постійно до нього звертався і, ймовірно, навіть мав підтримку у своїх оборудках.

Генпрокурор у цій справі виконав по суті виключно технічну функцію – “поштаря”, який за своїм службовим обов’язком зробив подання на Розенблата внаслідок розслідування саме НАБУ.

Однак, тепер Луценко влаштовує “переможний марш”, видаючи цю історію за власне досягнення. Приписуючи собі заслуги Національного антикорупційного бюро. Таким чином він намагається протягти подання, мотивовані власними політичними розборками, на фоні реальних злочинів.

Це ганебна ситуація, яка ще раз підтверджує нашу вимогу про відставку Генпрокурора і звільнення усіх суддів і прокурорів у країні, а також зняття недоторканості з усіх депутатів і запуску можливості процедури імпічменту Президента. Тільки тоді у нас буде воістину правова держава.

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Генпрокуратура,детектив,Радикальна партія,Олег Ляшко,Юрій Луценко,НАБУ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.