Збройні сили мають бути оснащеними дронами для військових завдань

26 червня 2017, 16:20
Власник сторінки
Народний депутат України
0
105
Збройні сили мають бути оснащеними дронами для військових завдань
автор: Ольга Іващенко

Це врятує життя наших воїнів

Українська армія має бути оснащена дронами для військових завдань. Це врятує життя наших воїнів.

Про це говорили сьогодні у Дніпрі, де, завдяки зусиллям патріотів і волонтерів, діє конструкторське бюро, яке виготовляє безпілотники (дрони) для АТО.

Якби не українські волонтери, які продовжують самовіддано допомагати армії, Україна не встояла б перед агресором, ані в перші дні агресії, ані зараз. Це треба завжди пам'ятати і цінувати. Хлопці, які працюють тут у Дніпрі, волонтер Марія Берлінська, яка навчає українську армію управляти безпілотниками у Києві, роблять неоціненну справу.

Але не волонтери, а влада має забезпечувати українські Збройні Сили дронами для військових завдань. І закуповувати їх не в далеких країнах, а тут – в Україні, посилюючи та розвиваючи нашу оборонну промисловість.

В умовах, коли Росія і бойовики продовжують щодня обстрілювати українські позиції на сході, Україна має зробити все для того, аби врятувати життя кожного воїна. А це можна зробити з допомогою "очей у небі". Поки триває агресія маємо убезпечити наших воїнів.

Бюрократія та корупція не мають стояти на заваді створенню повноцінного потужного підрозділу аеророзвідки у складі ЗС України та наявності відповідної кількості безпілотників на озброєнні армії.

На українських підприємствах вже давно мали б бути розміщені державні замовлення на виробництво БПЛА, модулів для служби і проживання наших бійців.

Дніпро має такі виробничі потужності, але владою вони не використовуються.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Наливайченко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.