Дайте "Азоту" роботу!

09 червня 2017, 11:07
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
257
 Дайте  Азоту  роботу!

Прямо зараз працівники Сєвєродонецького «АЗОТу» пройшли тисячною колоною від обласної держадміністрації до будівлі міської ради.


Поки власник підприємства Фірташ веде розкішне життя у Відні, у прифронтовому Сєвєродонецьку 5 800 працівникам «АЗОТу» з січня не виплачують зарплату. Борги становлять 160 мільйонів гривень. Невиплачені заробітні плати – це не отримані родинами аліменти, не сплачена вчасно комуналка, за що людей позбавляють субсидій. А якщо врахувати, що на комбінаті працювали цілими родинами і поколіннями, уявіть собі, у якому жахливому становищі знаходяться люди, яких навіть близькі не можуть підтримати.

Працівники «АЗОТу» вже двічі виходили на мітинги під стіни комбінату, але керівництво і власники їх не чують. Сьогодні адміністрація комбінату намагається перекласти відповідальність за стан справ на підприємстві на органи влади. Але ж страусяча позиція влади, яка нібито не може впливати на приватного власника, теж неприпустима, особливо у прифронтовому місті!

Радикальна партія підтримує працівників «Сєвєродонецького об’єднання «АЗОТ». Громадська приймальня Радикальної партії в Сєвєродонецьку надає працівникам «АЗОТу» допомогу в оформленні судових позовів про стягнення заборгованості по заробітній платі.

Буквально вчора до Києва прибув з Сєвєродонецька мій помічник Григорій Пригеба, який передав мені колективне звернення сєвєродончан з проханням сприяти виплаті заборгованості та відновленню роботи «АЗОТу».

Вимагаю від генерального прокурора Луценка та міністра внутрішніх справ Авакова проведення розслідування зловживань посадовців під час приватизації Сєвєродонецького «АЗОТу», адже в рішенні суду передбачалося, що в підприємстві залишиться 40% державної власності – і де вона зараз?

Також вимагаю від уряд негайно створити робочу групу з метою пошуку шляхів найскорішого запуску підприємства та виплати заборгованості по заробітній платі його працівникам. Кожен українець повинен мати роботу і гідну зарплату! У прифронтовому Сєвєродонецьку – особливо!

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Радикальна партія,Северодонецк,зарплата,Олег Ляшко,субсидії
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.